ארטיק שוקולד קוקוס
מאת: נטלי שוינקלשטיין, נטורופטית מוסמכת, N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
ארטיק שוקולד קוקוס
מצרכים ל-6 ארטיקים (או בהתאמה אישית למתקן הארטיקים שברשותכם):
2 כוסות קרם קוקוס
4 קוביות שוקולד מריר לפחות 60% מוצקי קקאו
כף סירופ אגבה/מייפל טהור
צילום: נטלי שוינקלשטיין
הוראות הכנה:
ממיסים את השוקולד עם 2 כפות קרם קוקוס.
לאחר שנמס מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המרכיבים.
* לא חובה – מקציפים 3 דקות ומכניסים למקפיא (ההקצפה תהפוך את הארטיק לאוורירי)
אם רוצים טעם חזק יותר של שוקולד, ניתן להוסיף עוד שוקולד מריר מומס.
טיפ: ניתן לטבול בשוקולד מריר מומס לאחר ההקפאה על מנת ליצור שכבה חיצונית קריספית. פשוט טובלים את הארטיק הקר בבלילת שוקולד מומס וזוללים. השוקולד מתקשה מהר מכיוון שהארטיק קר.