Bari15_Fly
SmartKish_Fly

אורז עם פטריות אפוי

מאת: - נועה פרומן לתזונה והדרכה לאורח חיים בריא
Jeliat_In

אורז הוא אחד המאכלים הבסיסיים ביותר. כדיאטנית וכמפתחת שיטת I LOVE eat,  אני שומעת גישות רבות בתזונה שמזניחות לגמרי פחמימות. יחד עם זאת, כל מי שרוצה להוריד במשקל צריכה לדעת כיצד לשלב ולאזן את הפחמימות כחלק מהתפריט היומיומי שלה כדי להמשיך ולספק את הדלק הנדרש לגוף, ובמיוחד כשמדובר באנשים המקיימים פעילות גופנית תדירה ובספורטאים.
המתכון הבא טעים להפליא, סופר יפה וצורת הכנה שלו שונה ממה שאנחנו רגילים מכיוון שאנחנו אופיים אותו בתנור עם פטריות טריות ויבשות. חבל שאין לי דרך להעביר לכם את הריחות…

 

מרכיבים:

2 כוסות אורז בסמתי מלא , מושרת כשעה במים רותחים
1/2 כוס של פטריות שטאקי מרוסקות מושרות עם 2 כוסות מים רותחים כשעה
1 בצל
חצי חבית פטרוזיליה, קצוצה
פטריות שמפיניון
1/4 כוס סויה
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל

אופן הכנה:
*אני מרסקת את פטריות שיטאקי במכתש ועילי.
קוצצים את הבצל.
פורסים את הפטריות
מקפיצים קלות את הבצל עם הפטריות
מערבבים כל כל החומרים בתבנית חסינת חום. מוסיפים עוד 2 כוסות מים
מכסים. אופים כ- 50-60 דקות.

צרו קשר עם נועה פרומן



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו