אורז אדום עם נבטוטי מאש בויניגרט תפוז וטימין
מאת: איילת בוקר נווה, המטבח הטבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
אורז אדום עם נבטוטי מאש בויניגרט תפוז וטימין
המצרכים הדרושים:
כוס אורז אדום
כוס נבטוטי מאש
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
2 כפות בזיליקום קצוץ
1 כוס תפוח עץ קצוץ דק
1 כפית ג'ינג'ר מגורד או קצוץ דק
4 כפות חמוציות מיובשות
2 כפות צימוקים אורגניים
3 משמש אורגני מיובש קצוץ דק
לרוטב:
רבע כוס מיץ תפוזים
רבע כוס מיץ לימון טרי
2 שיני שום כתושות
שליש כוס שמן זית כתית מעולה
1 כף חרדל צרפתי אורגני
2 כפות עלי טימין טריים
2 כפות חומץ תפוחים או אורז
כף דבש
אופן ההכנה:
מבשלים את האורז ב–2 כוסות מים או כמו פסטה.
בקערית מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים את האורז לאחר שהתקרר מעט.
בצנצנת עם מכסה אוטם מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים.