אביטל סבג וזהר צמח וילסון מפשטים ומנגישים את נושא ניקוי הרעלים באמצעות סדנאות ניקוי (צום) מיצים מתונות בהן תשומת הלב אינה על מה אסור (תודעת מחסור), אלא על תודעת שפע עם דגש על הרחבת הרפרטואר התזונתי. ההזנה בסדנה מתמקדת בשייקים מתוקים, מיצים טריים סחוטים, ומרקים עשירים אשר מצד אחד מעניקים שובע ונינוחות ומצד שני מאפשרים תהליך עמוק ברבדים הפיזיים והרגשיים. אביטל מביאה עמה את עולמות הנטורופתיה, הרפואה הסינית, והאסתטיקה של הכנת והגשת המזון. זהר מגיע מעולם התזונה האינטגרטיבית עם ההבנה הרחבה שהמזון של אדם אחד עלול להוות רעל עבור אדם אחר ועל כן הדגש הוא על פיתוח ההקשבה לגוף. אביטל וזהר משתפים פעולה מעל לעשור ומושכים אליהם קהל משתתפים רחב ומגוון וצוות קשוב וססגוני המעניקים לסדנאות נופך נוסף.