"שוקולד עומרים" נולד מתוך חיפוש אחר מזון מונע הצטברות שומנים.
לאחר התקף לב שבו לקה בעלי לפני יותר מ – 10 שנים התוודענו לסגולותיו של הקקאו ושל שוקולד העשוי בתהליך של חימום שאינו עולה על 40 מעלות, תהליך המשמר את המרכיבים החיוניים, נוגדי החמצון, שבפרי הקקאו.
כך התחלנו לפתח את שוקולד עומרים העשוי, מהשלב הראשון ועד לאריזה, בעבודת יד ובאהבה גדולה.
נכון להיום ישנם 8 טעמים שונים לשוקולד
וחטיף פולי קקאו המכיל פולי קקאו חיים (raw) הטבולים בשוקולד עומרים.
השוקולד אינו מכיל : סוכר, מוצרים מן החי, חומרים משמרים או מיצבים.
מומלץ לטיבעונים, נמנעים מסוכר בתפריט היומי שלהם ולכל אילה המבקשים להתענג מהקקאו ויתרונותיו ולהנות משוקולד בריא וטעים..
וכל זאת תוך כדי שמירה על איכות הסביבה ושימוש באריזה מתכלה.