משק איקה הוא משק חקלאי השוכן בעמק זבולון, למורדות הר הכרמל, המתמחה בגידולי שדה מאז 1917. המשק מתמחה בגידול שורשים למיניהם, המצטיינים בטריותם וביתרונותיהם התזונתיים, ועומדים תחת פיקוח קפדני של בקרת איכות מזון. משק איקה מנוהל על ידי יניב והילה איזנבנד, דור רביעי בחקלאות, המבקשים להביא אל שולחן הלקוחות שלהם את חומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר שיש למשקם להציע.
משק איקה מתמחה גם בייצור שום שחור, המשתייך למשפחת מזונות העל ומצטיין בטעמו הייחודי וביתרונותיו התזונתיים. חזונם של הילה ויניב הוא להביא אל צלחת לקחותיהם רכיבי מזון טריים ואיכותיים לטובת בישול בריא מתוך רצון לתרום לאורח חיים בריא בקרב משקי הבית. לפיכך, משק איקה שם דגש על איכות המוצר וטריותו, החל מגידולו ועד לאריזתו הסופית.