Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

טונה צרובה עם אורז כרובית וירקות

מאת: - הגר שפר - Eatgood
Bari15_In

מנה אחת

 

מרכיבים:

1/4 כרובית טחונה גס במעבד מזון

1/2 בצל סגול חתוך לרצועות

1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות

1 גזר פרוס לרצועות בעזרת קולפן

1/2 כוס פטריות פרוסות

2 ענפים של בצל ירוק קצוצים

2 כפיות רוטב פאד תאי

או כף סויה עם כפית דבש

150 גרם טונה אדומה טרייה

1 כפית שמן שומשום

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

טוחנים את הכרובית גס במעבד מזון. מבשלים את הכרובית במעט מים עם מעט מלח למשך

פחות מ­5 דקות, לפני שהכרובית מתרככת.

מסננים היטב במסננת דקה כדי שלא יישארו נוזלים. במחבת קטנה מחממים כפית שמן זית, מטגנים את הבצל, הפלפל, גזר, פטריות ובצל ירוק. מערבבים תוך טיגון ומוסיפים למחבת את רוטב הפאד תאי.

מעבירים את האורז כרובית המוקפת לצלחת. מחממים מחבת קטנה עם כפית שמן שומשום, צורבים

את נתח הטונה מכל הצדדים, מתבלים במלח ופלפל, מוציאים את נתח הטונה ופורסים לפרוסות דקות. מסדרים את פרוסות הטונה בצורה יפה על האורז כרובית המוקפץ ומגישים.

צרו קשר עם EATGOOD בע"מ



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו