מיץ ירוק טבעי
בין כל הירקות הצהובים והירוקים, בקייל יש את הכמות הגבוהה ביותר של בטא קרוטן שיעיל בתור נוגד חמצון. הוא גם עשיר באינדול ובסולפוראפן שיכולים למנוע היווצרות של תאי סרטן.
מצרכים
ברוקולי 130 גרם / קייל 100 גרם / אננס 80 גרם / אגסים 180 גרם
אופן הכנה
- חתכו את הברוקולי והקייל לחתיכות קנות של 3-4 ס"מ.
- חתכו את האגסים ל-2 ואז ל-6 חלקים מבלי לקלף אותם. קלפו את האננס, חתכו ל-4 חלקים ואז כל חלק לחתיכות קטנות יותר בגדול 3-4 ס"מ.
- הכניסו את הברוקולי, הקייל, האננס והאגסים למסחטת המיצים והפעילו אותה.
טיפ – קייל מכיל המון סיבים ולכן כדאי לחתוך אותו לחתיכות קטנות לפני השימוש.