תפוח אפוי לראש השנה
מאת: ד״ר יעל מצליח Ph.D, קליניקה - PHD במדעי הרפואה, חוקרת אפי גנטיקה, נטורופתית ND
זמן קריאה: < 1 דקה
המתכון הזה מכיל רק מצרכים טובים וטבעיים, והוא כל כך טעים ואהוב על מבוגרים וילדים כאחד.
אופציה נפלאה לקינוח בריאות לארוחת החג.
למתכוני בריאות נוספים שמתאימים לראש השנה:
מתכון תפוח אפוי לראש השנה
מצרכים:
5 תפוחי עץ גדולים
10 כפיות צימוקים
ג'ינג'ר מגורד
10 כפיות אגוזי מלך קצוצים גס
10 כפיות אגוזי פקאן קצוצים גס
5 כפיות קינמון
10 כפיות דבש
הוראות הכנה:
חוצים כל תפוח לשניים ומוציאים את ליבת התפוח בעדינות.
מניחים את פלחי התפוחים על נייר אפייה בתבנית.
ממלאים כל חצי תפוח עם כפית צימוקים, כפית אגוזים קצוצים מכל סוג, חצי כפית קינמון ומעט ג'ינג'ר מגורד.
מכניסים לתנור בחום של 150-160 מעלות ואופים במשך 20-30 דקות.
מוציאים ומגישים חם עם כפית דבש מעל.
צרו קשר עם ד״ר יעל מצליח Ph.D