SmartKish_Fly
Bari15_Fly

תאנים מקורמלות עם פסיפלורה

מאת: עדי סוקול- קצירי, מאמנת תזונה ובריאות בגישה האינטגרטיבית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

הוראות הכנה:

חוצים תאנים עסיסיות לשתיים.
בוזקים מעל דבש איכותי, מעט קינמון וציפורן טחון (לנועזים) ואגוזי מלך שבורים
ואופים בתנור בחום נמוך למשך כמה דקות.

הגשה מיוחדת: מוציאים את המיץ מהפסיפלורה ומגישים כל חצי תאנה בקליפה של הפסיפלורה ובוזקים מעל מהמיץ ומגישים חם…

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו