ריזוטו גריסי פנינה ופטריות
מאת: פאולה רוזנברג, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
מי אמר שגריסים זה רק למרק??
מה צריך?
• 1.5 כוסות גריסי פנינה, שטופים
• 2 כוסות מים
• כוס חלב שיבולת שועל או חלב סויה
• כוסות פטריות טריות מסוגים שונים, חתוכות לקוביות
• פטריות שיטאקה מיובשות, מושרות במים חמים לרבע שעה, מסוננות וחתוכות לחתיכות קטנות
• בצלים ירוקים, חתוכים לטבעות
• 2 כפות שקדיה
• 2 כפות אבקת שמרי בירה
• 2 כפיות מלח
• כפית פלפל שחור
• 1/2 כפית פפריקה
• 1/2 כפית אבקת קארי
ההכנה:
1. להכניס לסיר את הגריסים עם המים והחלב ולבשל עשרים דקות.
2. להוסיף את הפטריות והבצל ולבשל 50 דקות נוספות על אש קטנה.
3. לכבות את האש, להוסיף את התבלינים, השקדייה ושמרי הבירה. לערבב היטב. להשאיר את הסיר מכוסה רבע שעה ולאכול!