קרקרים קמח כוסמין
מאת: רינה שביט
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
420 גר' קמח כוסמין *
¾ כוס שמן
¾ כוס מים
2 כפיות מלח
אופן ההכנה:
• מערבבים את כל החומרים.
• מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה כמה שיותר דק.
• מחוררים את הקרקרים וחותכים לריבועים.
• אופים ב-180 מעלות כ- 15 דקות, עד שמתייבשים.
בצק פריך מתכווץ באפיה, לכן אפשר להשאיר את הבצק כמו שהוא בלי להפריד.
אפשר להחזיר את הקרקרים לתנור בכל זמן, אם הם לא מספיק פריכים.
*אפשר להחליף את הקמח בכל קמח אחר או לשלב סוגים שונים של קמחים. יש לאזן את כמות המים לפי הצורך אם מחליפים את הקמח.