Myco_Fly
Liat_Fly

קרקרים בריאים ופריכים ללא גלוטן

מאת: יעל ביבי - נטורופתית והרבליסטית קלינית, מתמקדת בשיקום הקיבה באמצעות תזונה וצמחי מרפא אצל אנשים שסובלים מכאבים בעיכול ועוד
זמן קריאה: < 1 דקה
קרקרים נטולי גלוטן, טבעוניים ועשירים בחלבון, סיבים תזונתיים ושומנים בריאים

קרקרים בריאים ופריכים ללא גלוטן. צילום: pexels

Liat_IN

הקרקרים הביתיים האלה הם שילוב מושלם של טעם, קלות הכנה ושלל יתרונות בריאותיים.

הם עשויים מקמח חומוס עתיר חלבון ומגוון רכיבים מזינים, ומספקים פריכות מענגת בכל ביס.

מוכנים לגלות כמה קל וכיף להכין קרקרים בריאים בבית? בואו נתחיל!

למתכוני קרקרים נוספים:

קרקרים פיקנטיים מאמרנט

קרקרים קמח כוסמין

קרקר אורז חום וקינואה

מתכון לקרקרים בריאים ופריכים ללא גלוטן

מצרכים:

כוס קמח חומוס / קמח עדשים / קמח שיבולת שועל

כוס מים

חצי כוס גרעיני חמנייה

חצי כוס גרעיני דלעת

רבע כוס זרעי פשתן

רבע כוס זרעי צ'יה

חצי כפית מלח

כף שמן זית

הוראות הכנה:

ערבבו את כל המצרכים בקערה.

השאירו 10 דקות למנוחה.

שטחו בתבנים עם נייר אפייה.

אפו בחום של 150 מעלות כ-20 דקות בתנור (השגיחו היטב שלא יישרף)

לאחר האפייה שברו בידיים את הקרקרים ואחסנו בצנצנת.

קרקרים מלאים בכל טוב ללא גלוטן. צילום: pexels

קרקרים מלאים בכל טוב ללא גלוטן. צילום: pexels

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו