קרטיבים מצננים בחום הגדול
מתאים ל-4 שלגונים קטנים או 2 גדולים
חולטים 2 שקיקים עם 2 כפות סוכר / דבש / ממתיק ב50 מ"ל מים רותחים.
מערבבים היטב עד להמסה.
לאחר 5 דקות מוציאים את השקיקים ומוסיפים 100 מ"ל מים קרים
שופכים לתבניות לארטיק ומוסיפים מקל.
מקפיאים בפריזר כמה שעות עד שקפוא ונהנים
ניתן להוסיף פירות טריים/ קפואים חתוכים לקוביות – אפרסק, משמש, פירות יער, מנגו ואז להפחית בכמות ההמתקה.
המתכון באדיבות חברת ויסוצקי. חליטות תה מומלצות: לימונענע, הילולי פירות, פירות יער.