Bari15_Fly
Bari15_Fly

קציצות פרסה

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, מומחית לריפוי טבעי, M.A. בתזונה הטבעית, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

קציצות פרסה

 

החומרים:

 

(12 יחידות)

4  פרסות – רק החלק הלבן
1 בצל מקולף
2 תפוחי אדמה בגודל בינוני, מקולפים ומבושלים
חצי כוס קמח חומוס
מלח ים אנטלנטי
פלפל לבן
שמן לטיגון

 

אופן הכנה:
חותכים את הבצל והפרסות לחתיכות
מבשלים במים עד לריכוך מלא.
מכנסים למעבד מזון את כל החומרים, מערבלים ומתבלים.
מחממים שמן ומטגנים.
אפשרות בריאה יותר היא לאפות בתנור עם מעט שמן.

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו