קציצות פרסה
מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, מומחית לריפוי טבעי, M.A. בתזונה הטבעית, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
קציצות פרסה
החומרים:
(12 יחידות)
4 פרסות – רק החלק הלבן
1 בצל מקולף
2 תפוחי אדמה בגודל בינוני, מקולפים ומבושלים
חצי כוס קמח חומוס
מלח ים אנטלנטי
פלפל לבן
שמן לטיגון
אופן הכנה:
חותכים את הבצל והפרסות לחתיכות
מבשלים במים עד לריכוך מלא.
מכנסים למעבד מזון את כל החומרים, מערבלים ומתבלים.
מחממים שמן ומטגנים.
אפשרות בריאה יותר היא לאפות בתנור עם מעט שמן.