קציצות טופו
מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים (כ- 12 קציצות):
גוש טופו 300 גרם
חופן כוסברה קצוץ
3 בצל ירוק קצוץ (גם החלק הלבן)
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות רוטב סויה
1/2 כוס נבט חיטה (או קווקר)
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
1.למעוך את הטופו עם מועך תפוחי אדמה
2.לערבב בקערה את כל החומרים ביחד
3.להוסיף מלח פלפל ולערבב שוב.
4.לטחון את העיסה המתקבלת עם בלנדר מוט.
5.לחמם תנור ל- 180 מעלות
6.ליצור קציצות או לביבות עם הידיים ולהניח על נייר אפיה
7.אפשר למרוח קצת שמן זית מלמעלה (כף שמן לכל הכמות)
8.לאפות כ-15-20 דקות