"קציצות" ברוטב ברביקיו
קציצות
6 מנות
2 כוסות אגוזי מלך מושרים ללילה ושטופים במי ברז
2 כוסות פקאנים מושרים ללילה ושטופים במי ברז
1 כוס זרעי חמניה לא קלויים מושרים ללילה ושטופים במי ברז
1 כוס עגבניות מיובשות שעתיים
1 בצל קצוץ
1 כף מיסו
2 כפיות זרעי כמון
מלח ים אנטלנטי
1/2 כף מים
רוטב ברביקיו (ראו מתכון כאן)
לעבד את כל המרכיבים ( להוציא את רוטב הברביקיו) במעבד מזון .
ליצור צורות של קציצות.
להניח על נייר היבוש ולייבש 4 שעות.
להפוך, למרוח את הרוטב ולייבש 4 שעות נוספות.