עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > קלסיפיקציה קלסיפיקציה תהליך המאפשר לסידן, לזרחן ולשאר המינרלים החשובים לעצם, להתחבר לאזור הגדילה ושם לגרום להתחזקות העצם. מוצרים שאולי יעניינו אותך סיר לחץ ובישול DAVO MULTI VARKA 1820 קרם לחות אנטיאייג׳ינג רגיל-יבש | ANTI-AGING FACE CREAM טיפול באמצעות רפואת תדרים LIPO CURCUMIN סדנאות בישול בהדרכת ענת פרנק ZERO BACTER בנוסף אולי תאהב/י טיפים לניקיון הגוף והנפש לקראת חג החירות דרכים טבעיות לשחרור הגוף מהשפעות מתח מתמשך עוגת וניל ופירות העונה ללא גלוטן רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו