Jeliat_Fly
LiveWell_Fly

קינואה עם תפוזים ואגוזי מלך

מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

קינואה עם תפוזים ואגוזי מלך

 

המצרכים:
– 1.5 כוסות קינואה
–  2 תפוזים – גרידה בלבד
– 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
– 2.5 כוסות מרק ירקות או מים
– 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
– 1 כף שמן זית

 

אופן ההכנה:
1. שטפו את הקינואה היטב במסננת.
2. אחדו את הקינואה והמרק או המים בסיר והביאו לרתיחה.
3. כסו ובשלו על אש נמוכה כ 12 ד'.
4. הסירו מהאש ותנו לסיר לעמוד כ 5 ד'.
5. ערבבו פנימה, בעזרת מזלג, את גרידת התפוזים, הפטרוזיליה ואגוזי המלך.

 

אפשר לקלף את התפוזים הנותרים, לחתוך ולהוסיף לסלט הירקות או להגיש למנה אחרונה עם אגוזים ופירות יבשים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו