Jeliat_Fly
Bari15_Fly

קינואה עם שקדים בטעם לימוני

מאת: גיליה גלעד, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

חומרים:

 

ג'ינג'ר טרי
שום
שמן זית
כוס קינואה לבנה
2 עלי קפיר ליים (קונים בחנויות אסייתיות – שווה את המאמץ)
מלח
כוס שקדים שטופים

 

אופן ההכנה:

 

להוסיף לסיר עם מעט שמן זית:
כפית ג'ינג'ר מגורר
1-2 שיני שום כתושות
כוס קינואה לבנה שטופה
לערבב יחד ולהוסיף:
2 כוסות מים
2 עלי קפיר ליים (קונים בחנויות אסייתיות – שווה את המאמץ)
מעט מלח
להביא לרתיחה עם מכסה חצי פתוח עד להיווצרות גומות בקינואה,
להעביר לאש נמוכה ולכסות את הסיר ל-5 דקות נוספות של בישול.

 

לפני ההגשה להוסיף כוס שקדים שטופים (אפשר בקליפתם) ולערבב ביחד.
מומלץ לאכול גם כסלט קר.

לאתר של גיליה גלעד

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו