קינואה עם שקדים בטעם לימוני
מאת: גיליה גלעד, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
ג'ינג'ר טרי
שום
שמן זית
כוס קינואה לבנה
2 עלי קפיר ליים (קונים בחנויות אסייתיות – שווה את המאמץ)
מלח
כוס שקדים שטופים
אופן ההכנה:
להוסיף לסיר עם מעט שמן זית:
כפית ג'ינג'ר מגורר
1-2 שיני שום כתושות
כוס קינואה לבנה שטופה
לערבב יחד ולהוסיף:
2 כוסות מים
2 עלי קפיר ליים (קונים בחנויות אסייתיות – שווה את המאמץ)
מעט מלח
להביא לרתיחה עם מכסה חצי פתוח עד להיווצרות גומות בקינואה,
להעביר לאש נמוכה ולכסות את הסיר ל-5 דקות נוספות של בישול.
לפני ההגשה להוסיף כוס שקדים שטופים (אפשר בקליפתם) ולערבב ביחד.
מומלץ לאכול גם כסלט קר.
לאתר של גיליה גלעד