קוסקוס עם ירקות מוקפצים
מאת: סמדי ווקנין, מתוך ספר המתכונים מאסטר שף
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים לארבע מנות:
350 גרם קוסקוס
1 חציל, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפלים מכל הצבעים, חתוכים לקוביות
1 כרובית, מפורקת לפרחים
1 קישוא, חתוך לקוביות
1 גרגרי חומוס מבושלים
מלח, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
לימון, סחוט טרי
חופן עלי כוסברה, שטופים ומופרדים מהגבעולים
חופן עלי פטרוזיליה, שטופים ומופרדים מהגבעולים
הכנה:
1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה על השקית.
2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את כל הירקות עד לריכוך.
3. בקערה גדולה מערבבים את הקוסקוס המוכן עם הירקות וגרגירי החומוס.
4. מתבלים במלח ופלפל ומעט מיץ לימון, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
5. מוסיפים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה, מערבבים היטב ומגישים מיד.
הספר מאסטר שף העונה הראשונה יצא לאור בהוצאת כנרת זמורה ביתן