“ציפס” גזר בתנור
מאת: גלי הנדל
- יועצת מוסמכת לאורח חיים בריא בוגרת המכון לתזונה אינטגרטיבית ניו יורק
המרכיבים
1-4 גזרים
שמן זית מכבישה קרה
מלח אטנלטי גס
אפשר להוסיף גם פטרוזיליה קצוצה / טימין / אורגנו
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות. פורסים את הגזר דק יחסית עם סכין שפים או עם מנדולינה ומסדרים על נייר אפיה בתבנית. מורחים כל מקל גזר בשמן זית בעזרת מברשת. מפזרים מלח ואת עשבי התיבול אם רוצים. מניחים נייר אפיה לכיסוי (פעולה זו תכלא את החום בין שני ניירות האפיה, תזרז את התהליך של הצלייה ותעזור לאפיה אחידה). אופים בחום של 180 עד שמוכן וקריספי!
גלי רולוף הנדל – מנחת הסדנה "תזונה לבלוטת התריס"
צרו קשר עם גלי הנדל