Bari15_Fly
LiveWell_Fly

פצפוצי כוסמת שוקולד

מאת: אופק חדש
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

פצפוצי כוסמת שוקולד

 

מצרכים:
כוס אחת (240 מ"ל) כוסמת ירוקה מונבטת
3 כפות סילאן
1 כף שטוחה של אבקת קקאו
קורט מלח

 
מנביטים את הכוסמת ושוטפים היטב שוב לאחר ההנבטה.
מערבבים היטב את הכוסמת עם שאר המצרכים, משטחים על דף ייבוש ומעבירים למייבש מזון למשך כ- 6-10 שעות .ב 46 מעלות.

את הייבוש מומלץ לעשות במייבש מזון בטמפרטורה מבוקרת של כ 46 מעלות. ניתן לייבש גם בתנור רגיל עם בקרת טמפרטורת מתחת ל 50 מעלות (עדיף עם אוורור) אך אז סיכוי טוב שנאבד אנזימים חשובים וחלק מהויטמינים (ואיתם הטעם…)

דבר הנטורופתית שירי מזור מבית אופק חדש: פצפוצי כוסמת מונבטת אינם מכילים גלוטן והודות לתהליך ההנבטה זמינות האנזימים, הויטמינים והמינרלים עולה פי כמה. דגנים מלאים כגון כוסמת משפרים את תהליך העיכול ויעילים כנגד עצירות על רקע חוסר סיבים תזונתיים.

למתכונים נוספים Newhorizon.co.il

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו