פסטה עם טופו חומוס מוקפץ בפסטו ירוקים ועגבניות שרי
מאת: אולגה טוכשר
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים ל-2 מנות:
פסטו ירוקים:
1 צרור עלי פטרוזיליה
1 צרור עלי כוסברה
2-3 שיני שום
2-3 כפות שמן זית
¼ כפית מלח
טופו מוקפץ:
1 חבילת טופו חומוס בטעם טבעי של "משק וויילר"
2 כפות שמן
10-12 עגבניות שרי, חצויות
מלח ופלפל לפי הטעם
הגשה:
1/2 חבילה פסטה – רצוי מסולסלת מכל סוג (פוזילי, רדיאטורי וכו'). מבושלת במים, ע"פ הוראות היצרן.
הכנה:
- מכינים את פסטו הירוקים: שמחם במעבד מזון את עשבי התיבול והשום וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השמן והמלח וטוחנים למשחה. שומרים בצד.
- חותכים את טופו החומוס לקוביות בגודל של כ-2 על 2 ס"מ.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הטופו, עד שהוא מזהיב מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
- מקפיצים באותה המחבת את עגבניות השרי עד שהן מתחילות להתרכך. מוסיפים את הטופו והפסטו, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומתקנים את הטעם.
- מגישים מיד על מצע פסטה מוכנה.
המתכון באדיבות משק ויילר.