פסטה מקישואים ברוטב עגבניות
מאת: שירלי בר, מומחית Raw Food
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
4-5 קישואים
1 עגבניה
8 עגבניות מיובשות
1 כוס כוסברה
1 כוס פיטרוזיליה
קמצוץ מלח ים טבעי\ פלפל שחור
3 שיני שום
כפית שמן זית
אופן הכנה:
1. קולפים את הקישואים וממשיכים באותה פעולת קילוף על מנת ליצור רצועות דקות.
2. להכנת הרוטב מכניסים את כל המרכיבים (מלבד הקישואים) לתוך מעבד מזון וטוחנים.
3. שופכים את הרוטב מעל רצועות הקישואים ומערבבים היטב.