פסטה זוקיני RAW ברוטב פסטו
למדתי להכין את המנה הזאת באחת ממסעדות המזון החי בתאילנד. אני לא מאמינה בלאכול 100% לא מבושל אבל מאמינה בלאכול כמה שיותר מזון חי, באיזון כמובן. אוכל לא מבושל מכיל נוגדי חמצון ואנזימים וויטמינים רבים, ומאחר "שאנחנו מה שאנחנו אוכלים", ככל שנאכל מזון עם יותר אנרגיית חיים, כך נרגיש אנרגטיים יותר.
המצרכים ל-3-4 מנות:
לפסטה:
2 כוסות זוקיני
1 כף שמן זית
רבע כפית מלח הימלאיה
לרוטב:
1 כוס קשיו (מושרים שעתיים)
חצי כוס צנוברים
חצי כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 כוס בזיליקום טרי קצוץ
רבע כוס שמן זית
1 כפית אורגנו
2 שיני שום
חצי כפית מלח הימלאיה
אופן ההכנה:
השתמשו בקולפן דק או בספירליזאר כדי להפוך את הזוקיני לפסטה.
אופן הכנת הפסטו:
ערבלו את כל הרכיבים במעבד מזון עד קבלת מרקם אחיד. ערבבו עם הפסטה וקשטו עם עגבניות שרי ואגוזי מקדמיה מגורדים בפומפייה.
גם פשוט! גם טעים! גם בריא!
בתיאבון!