Bari15_Fly
Bari15_Fly

פנקייק עדשים מלוח

מאת: ונו, יוגה של אהבה
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

פנקייק עדשים מלוח

 

 כמות ל- 20 פנקייקים.

חומרים:

1 כוס עדשים מבושלים ורכים (מאש מקולף או עדשים אדומים)
1 כוס גבנית פניר מפוררת (אפשרות)
2 כוסות עגבניות חתוכות
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כורכום
¾ כפית חלתית (לא חובה)
1 כפית אורגנו או קורנית
1 כוס מים
½ כוס קמח

אופן ההכנה:

1.טורפים את כל החומרים יחדיו. מחממים מחבת טיגון.
2. משמנים קלות את המחבת בגהי או שמן ויוצקים 3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. משטחים מיד בתנועה סיבובית בעזרת כף.
3. מבשלים עד שהתחתית משחימה והפנקייק נפרד מהמחבת.
4. הופכים ומשחימים גם את הצד השני.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו