פודינג שוקולד מפתיע
מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
פודינג שוקולד
חומרים:
כוס אבקת קקאו אורגנית
אבוקדו בשל, מקולף וחתוך לקוביות (אבוקדו נחשב כפרי מבחינה בוטנית)
10 תמרים מסוג מג'הול, מושרים ל- 30 דקות
3 כפות נקטר אגבה
להכניס את כל החומרים לבלנדר ולערבל. לצקת לצלוחית קטנה ולהגיש.
אם הטעם מר מדי ניתן להוסיף אגבה נקטר.