LiveWell_Fly
LiveWell_Fly

עוגת תפוגזר

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

העוגה לא יוצאת מתוקה. מי שצריך מתוק, רצוי שיוסיף ¼ כוס סוכר חום דמררה. העוגה יוצאת רטובה, ולא במרקם של עוגה “רגילה”

 

 חומרים:

 

1/2 כוס רסק תפוחים

 

1/3 כוס דבש

 

כוס גזר מגורד

 

כוס תפוח מרוסק במעבד

 

כוס תפוח חתוך לקוביות

 

כוס וחצי קמח מלא

 

בננה בשלה

 

כפית אבקת אפייה

 

כפית קינמון

 

1/2 כפית מלח

 

1/2 כוס אגוזים ושקדים קצוצים

 

עוגת תפוגזר
לא "רגילה". עוגת תפוגזר. צילום: עינת שגיא

 

הכנה:

 

 לחמם תנור ל-180 מעלות

 

 לערבב דבש עם רסק תפוחים בקערה קטנה

 

לערבב גזר וקוביות תפוח

 

בקערה אחרת לערבב קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח

 

לערבב את היבשים עם הרטובים לעיסה אחידה

 

להוסיף אגוזים ובננה ולערבב היטב

 

למזוג לתבנית עוגה משומנת או מסיליקון

 

להכניס לתנור ולאפות כ- 30-40 דקות, תלוי בתנור

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו