עוגת דבלים
עוגת דבלים
עוגת דבלים ללא בישול, ללא גלוטן וללא כל מוצרים מן החי. מי שאוהב דבלים יתענג על העוגה הזאת. ואפשר להתענג עליה בקלות – זוהי עוגה קלה מאוד להכנה והיא כולה רכיבים טבעיים, בריאים וחיוניים. היא טעימה גם כעוגת גלידה קפואה.
בסיס העוגה
מרכיבים:
שתי כוסות אגוזים (אנחנו מעדיפים אגוזי מלך)
כוס דבלים
כוס תמרים
אפשרי – אבקת קקאו, שבבי קוקוס, תמצית וניל, תמצית מנטה
הכנה:
מערבלים את האגוזים היטב
מוסיפים את הפירות היבשים
מערבלים שוב
משמנים תבנית פיירקס ומשטחים את התערובת בתבנית
המלית
רכיבים:
אגס ותפוח – קפואים
אגס ותפוח
שש דבלים
הכנה:
מערבלים את כל הרכיבים ביחד (כדאי להוסיף את הקפואים בסוף)
משטחים את הקרם שנוצר על התחתית שכבר נמצאת בפיירקס. אם רוצים עוגת גלידה – מכניסים למקפיא לכשעה.
הערה: לכל חלק בעוגה אפשר להוסיף יותר דבלים, לפי טעמכם.