Liat_Fly
LiveWell_Fly

עוגת גזר ודבש

מאת: מירה כהן שטרקמן (N.D.) נטורופתית, תזונאית קלינית טבעית ומנחת קבוצות בנושא בריאות.
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

חומרים:

2 כוסות קמח מלא
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
½ כוס סוכר חום
½ כוס אגוזי מלך קצוצים
½ כוס צימוקים אורגניים (לסכרתים: ללא צימוקים)
3 ביצים
2 כוסות גזר טרי מרוסק דק
½ כוס דבש (לסכרתים: 1/4 כוס מולסה)
½ כוס שמן חמניות או קנולה – אורגני כבישה קרה
1 כוס תה צמחים תפוז מצונן

חומרים:

לערבב חומרים יבשים.
להפריד ביצים: חלמו מחלבון.
לערבב את החלמון עם הגזר, שמן, דבש.
להוסיף את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ולערבב היטב.
להקציף את החלמונים ולהוסיפם לתערובת הנ"ל – לערבב הכל בזהירות.
לשמן תבנית אפיה (גודל 26 ).
לחמם תנור ל 175 מעלות ולאפות כ 40-45 דקות.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו