עוגת גבינת פירורים Raw לחג השבועות
מאת: שירלי בר, שפית ומומחית Raw Food
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים לתחתית:
2 כוסות שקדים (לא קלויים)
10 תמרים
1 כפית תמצית וניל
מצרכים לשכבת הגבינה:
3 כוסות קשיו
2\1 כוס דבש
2 כפיות תמצית וניל טבעית
2\1 כוס שמן קוקוס מומס
2\1 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
1. לטחון את השקדים היטב במעבד מזון, ולאחר מכן להוסיף את התמרים והתמצית וניל. כאשר הכל נטחן והמקרם הוא אורירי, להוציא התערובת ולהשטיח את תחתית העוגה. תשאירו מעט פירורים בצד על מנת לפזר מעל העוגה. לשים במקפיא עד שמכינים את שכבת הגבינה.
2. בבלנד, יש לטחון קודם את הקשיו ולאחר מכן להוסיף את שאר המצרכים לשכבת הגבינה. כאשר נוצר קרם גבינתי, יש להפסיק לטחון, ולשפוך מעל התחתית המוכנה.
3. לפזר את הפירורים שנותרו לנו מלמעלה ולהקפיא למשך שעה, ולאחר מכן לשמור בקירור.
העוגה נשמרת לפחות שבוע, אך אצלי היא מעולם לא החזיקה מעמד יותר מיום – כולם טרפו אותה!!
לבריאות!!