עוגת גבינה מאגוזי קאשיו
מאת: נירה שניידר, מטפלת ומרצה לנטורופטיה ורואו פוד במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
עוגת גבינה מאגוזי קשיו
חומרים לתחתית:
2 כוסות שקדים
90 גר' תמרים (מג'הול)
1/4 כפית תמצית וניל
קורט מלח
חומרים למילוי:
3 כוסות אגוזי קשיו מושרים (במשך לילה)
11/2 כוסות חלב שקדים
כוס מיץ לימון סחוט טבעי
3/4 כוס אגבה
כף תמצית וניל
קורט מלח
3 כפות לציטין (להשיג בחנויות טבע)
3/4 כוס שמן קוקוס (נוזלי)
הכנה:
לערבל במעבד מזון את כל החומרים לתחתית.
לשטח על גבי תבנית אפייה בינונית משומנת.
להכניס את חומרי המילוי לבלנדר (להוציא את שמן הקוקוס והלציטין) ולערבל בין 3 -5 דקות עד לקבלת מירקם חלק. להוסיף את הלציטין ושמן הקוקוס בהדרגה ולהמשיך לערבב במהירות איטית יותר, עד לקבלת מירקם אחיד. לצקת את תוכן העיסה על התחתית. להקפיא לשעתיים ולהגיש.