Bari15_Fly
SmartKish_Fly

עוגת גבינה מאגוזי קאשיו

מאת: נירה שניידר, מטפלת ומרצה לנטורופטיה ורואו פוד במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

עוגת גבינה  מאגוזי קשיו

חומרים לתחתית:
2 כוסות שקדים
90 גר' תמרים (מג'הול)
1/4 כפית תמצית וניל
קורט מלח

 

חומרים למילוי:
3 כוסות אגוזי קשיו מושרים (במשך לילה)
11/2 כוסות חלב שקדים
כוס מיץ לימון סחוט טבעי
3/4 כוס אגבה
כף תמצית וניל
קורט מלח
3 כפות לציטין (להשיג בחנויות טבע)
3/4 כוס שמן קוקוס (נוזלי)

 

הכנה:
לערבל במעבד מזון את כל החומרים לתחתית.

לשטח על גבי  תבנית אפייה בינונית משומנת.

להכניס את חומרי המילוי לבלנדר (להוציא את  שמן הקוקוס  והלציטין) ולערבל בין 3 -5 דקות עד לקבלת מירקם חלק. להוסיף את הלציטין ושמן הקוקוס בהדרגה ולהמשיך לערבב במהירות איטית יותר, עד לקבלת מירקם אחיד. לצקת את תוכן העיסה על התחתית. להקפיא לשעתיים ולהגיש.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו