עוגת אפרסמונים
מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
עוגת אפרסמונים
חומרים:
2 אפרסמונים בשלים מאוד – מקולפים ומעוכים
2 כפות שמן קוקוס
כפית חומץ
1/4 כוס סילאן
1 כוס קמח כוסמין מלא
כפית סודה לשתיה
3 תמרים עסיסיים במיוחד
כלים:
בלנדר מוט
תבנית אינגליש קייק משומנת
הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
טוחנים עם בלנדר מוט את האפרסמונים והתמרים
מערבבים אפרסמונים ותמרים, חומץ, שמן וסילאן
בקערה נפרדת מערבבים קמח וסודה לשתיה
מערבבים את הרטובים עם היבשים
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית אינגליש קייק משומנת
מכניסים לתנור ל- 30 דקות