עוגיות אורז מלא וקינמון
מאת: פאולה רוזנברג, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
רכיבים:
2 כוסות אורז בסמטי מלא מבושל
100 גרם טופו מגורר
1 כפית סודה לשתייה
½ כוס שמן קוקוס
¾ כוס קוקוס טחון
1 בננה מעוכה (לא חובה)
1 כוס סילאן/ מייפל/ אגבה
2 כפיות אבקת קינמון
1 ביצה טרופה
1 כפית תמצית וניל טבעית
1 כוס אגוזי פקאן, גרוסים
½1 כוס קמח כוסמין מנופה
ההכנה:
לערבל ביחד את הסילאן ושמן הקוקוס, להוסיף את הביצה ותמצית הוניל ולערבב היטב.
לקפל פנימה את הקמח, האגוזים, הטופו, הבננה, הקינמון, הקוקוס, האורז והסודה לשתיה, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לסדר בכפית ערימות שוות מהתערובת בתבנית תנור משומנת, לזרות מעט קינמון ואגוזים גרוסים על כל עוגייה.
לאפות בחום בינוני 20 דקות. לחכות שיתקרר ולהוציא מן התנור.