סלט שעועית קר
מאת: חני טופר - נטורופתית N.D ומומחית בריפוי טבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
1 כוס שעועית לבנה או אחרת (אפשר לערבב מסוגים שונים).
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
2 שיני שום כתושות
צרור בצל ירוק או בצל לבן
אופן ההכנה:
מנביטים את השעועית או משרים ללילה, אם משתמשים לשעועית ירוקה מספיק בישול קצר במים רותחים.
מבשלים עד להתרככות.
מסננים, מקררים ומוסיפים את הבצל
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומוזגים על השעועית
אפשר להוסיף פלפל ירוק קצוץ, גזר פרוס דק, פטריות חצויות או זיתים שחורים.