סלט קיץ מפנק עם עגבניות מגי
גלית שניר, יועצת תזונה ראשית לחברת הזרע, מעניקה 2 טיפים למי שרוצה לשמור על העגבניות שלו טריות וטעימות לאורך זמן:
עגבניות אוהבות שהטמפרטורה תהיה בדיוק נכונה
לא קרה מדי, ולא חמה מדי. האזור המושלם? בין 9 ל-11 מעלות. אז בחורף, תנו להן חופש מהמקרר!
עגבניות צריכות לנשום
אז אל תחנקו אותן בשקיות אטומות. במקום זה, אחסנו אותן בכלי מאוורר. ככה הן יישארו רעננות לזמן ארוך יותר.
ומה יותר כיף מאשר להכין מעגבניות נהדרות סלט קייצי מרענן?
ראו מטה מתכון מושלם לסלט בדיוק כזה…
למתכוני סלטי בריאות נוספים:
מתכון לסלט קיץ מפנק עם עגבניות מגי
מצרכים:
סלסלת עגבניות מסוג מגי
חצי כוס עגבניות מיובשות וקצוצות בשמן
100 גרם זיתים שחורים
צרור עירית קצוצה
חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים
חצי כוס שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
כף זעתר
אופציונלי: 350 גרם גבינה בולגרית / צפתית / טבעונית חתוכה לקוביות קטנות
מלח ופלפל שחור
50 גרם צנוברים קלויים
הוראות הכנה:
הניחו בקערה את כל הרכיבים, מלבד הצנוברים.
ערבבו קלות והניחו בצד במשך 15 דקות לספיגת הטעמים.
פזרו את הצנוברים למעלה והגישו.