סלט קינואה פשוט וטעים
מאת: חגית אריאלי שיינפלד
- מטפלת באירוודה - ייעוץ לגבי תזונה, צמחי מרפא וטיפולי מגע ברוח הרפואה ההודית המסורתית. ומנחה סדנאות למתמודדים עם חוסר איזון בבלוטת התריס
מרכיבים
2 כוסות קינואה מבושלת
1 בצל סגול קטן קצוץ דק (מומלץ לחלוט במים חמים למס' דקות)
4 פלפל רמירו אדום וצהוב קצוץ דק או פלפל ירוק
1/2 כוס חמוציות מיובשות
2-3 גזרים מגוררים (אופציונלי)
לתיבול
3-4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
2 שיני שום כתושות
מלח הימלאיה
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מבשלים קינואה בסיר בהתאם להוראות ההכנה.
2. לאחר שהקינואה התקררה מעט, מערבבים את הקינואה עם יתר מרכיבי הסלט.
3. מוסיפים מיץ לימון, שמן זית, שיני שום כתושות ומתבלים במלח ופלפל בהתאם להעדפה אישית.
לגיוון
ניתן להוסיף ריבועי בטטה מ-2 בטטות אפויות או כוס אפונת גינה מבושלת.
צרו קשר עם חגית אריאלי שיינפלד