סלט קטניות צבעוני
חומרים:
2 כוסות שעועית לבנה מבושלת
2 כוסות שעועית ירוקה מבושלת
2 כוסות פולי חומוס מבושלים
1 בצל אדום פרוס לפרוסות דקות
1/2 כוס זיתים שחורים/ ירוקים פרוסים דק
2 כפות פלפל גמבה כבוש חתוך דק
4 כפות מיץ לימון
4 כפות דבש
4 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
אופן הכנה:
לשים בקערה את הקטניות והירקות.
לערבב בקערית את יתר החומרים לרוטב ולשפוך על תערובת הקטניות.
לערבב היטב ולשמור במקרר לצינון למשך מספר שעות לפני ההגשה.