סלט גריסים בסלק, עלי תרד וצימוקים
מאת: אלמוג-גולד רוטנברג
זמן קריאה: < 1 דקה
המרכיבים
כוס גריסים
סלק גדול מגורד
2-3 חופנים של עלי תרד
חופן כוזברה (לא חובה)
2 כפות צימוקים שחורים
לתיבול: שמן זית, לימון ומלח
אופן ההכנה
מבשלים כוס גריסים בסיר עם המון מים.
ברתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך.
מסננים ומערבבים עם שאר הירקות.
מתבלים ונהנים מהחיים.
אלמוג-גולד רוטנברג, סיירת אפונה וגזר, מנחת קבוצות ומלווה אנשים ומשפחות להרגלי אכילה בריאים