סלט בורגול ופירות
מאת: השף צ'רלי פדידה
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
1 כוס בורגול "סוגת"
2 נקטרינות חתוכות לקוביות
2 שזיפים אדומים חתוכים לקוביות
מיץ מפסיפלורה בשלה אחת (אפשר להחליף במיץ מ-1/2 תפוז)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
לרוטב:
1 מיץ מלימון אחד
¼ כוס שמן זית איכותי
1 כפית דבש או סילאן
מלח
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
מעבירים את הבורגול לקערה וממלאים במי ברז פושרים. משהים למשל כ-20 דקות עד שהבורגול רך. מסננים, סוחטים ומחזירים לקערה.
מוסיפים לקערה עם הבורגול את יתר חומרי הסלט.
מערבבים בקערית או בצנצנת את חומרי הרוטב ויוצקים על החומרים שבקערה. מערבבים בעדינות, טועמים, ואם צריך מתקנים תיבול. מגישים מיד.
המתכון באדיבות סוגת