סלט אצות וואקמה ועגבניות שרי
מאת: ד״ר יעל מצליח, קליניקה Ph.D ,N.D, חוקרת אפיגנטיקה, מומחית ברפואה סינית ונטורופתיה
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט אצות וואקמה עשיר בחומצות שומן אומגה 3, במינרלים, ויטמינים, נוגדי חמצון, סיבים תזונתיים ויוד.
האצות מחזקות את מערכת החיסון, משפרות תהליכי עיכול ופעולת מעיים, תורמות לתפקוד בלוטת התריס ומסייעות לירידה במשקל.
עוד סיבות לאכול אצות בסלט ובכלל:
מחקרים מוכיחים: אצות מועילות למוח
מתכון סלט אצות וואקמה
מצרכים:
אצות וואקמה
נבטי חמניה אורגניים
עלי תרד טריים אורגניים
בצל ירוק אורגני
עגבניות שרי אורגניות
שמן זית כתית מעולה בכבישה קרה – עד 0.5 חמיצות
לימון
פלפל שחור גרוס
מעט מלח הימלאיה
אופציונלי – גרעיני דלעת
הוראות הכנה:
חוצים את עגבניות השרי וקוצצים את הבצל הירוק.
מערבבים את כל הרכיבים בקערה, מלבד גרעיני הדלעת.
מפזרים מלמעלה את הגרעינים לקישוט וטעם.
בתיאבון!
צרו קשר עם ד״ר יעל מצליח Ph.D