סושי גזר
מאת: קירה גורנשטיין, טבעונית ומנהלת הבלוג "בנטו נא"
זמן קריאה: < 1 דקה
סושי גזר
רכיבים ל- 2 רולים:
2 אצות נורי
4 גזרים
מילוי: חצי אבוקדו, גמבה צבעונית וקולרבי חתוכים לרצועות דקות/גפרורים,
או כל ירק אחר שבא לכם לגלגל בתוך סושי.
הוראות הכנה:
מכינים באותה צורה כמו סושי כרובית.
• טוחנים את הגזר במעבד מזון עד שמקבלים גרגרים קטנים.
• פורשים את הגזר על האצה כמו שפורסים אורז ומהדקים.
• מניחים מעל את המילוי ומגלגלים לרול הדוק (הגזר יכול קצת ליפול מהצדדים, אז פשוט תחזירו אותו חזרה עם האצבעות).
• פורסים את הרול ל-6 חלקים ומגישים עם רוטב (לא חובה) וירקות לפי טעם.
לאתר בנטו נא