Spirulife_Shocomaca_fly
Spirulife_Shocomaca_fly

מרק עדשים בג'ינג'ר ותפוזים

מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Focus_10_IN

חומרים:

4     שיני שום כתושות
1.5  כוסות עדשים ירוקים/ שחורים שרויים במים כ- 3 שעות
3     כוסות מים
1     כוס מיץ תפוזים
2     כפות ג'ינג'ר טרי מגורד
2     כפות שמן זית או שומשום

אופן הכנה:

מניחים בסיר את כל החומרים מלבד השמן, מבשלים עד רתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עוד כ- 15 דקות (תלוי בסוג העדשים,אם הם ירוקים אז קצת יותר זמן) מכבים אש ומוסיפים את השמן.

-לקבלת מרקם סמיך יותר ניתן לטחון חלק מן המרק.
-לקבלת טעם חריף יותר ניתן להוסיף את הג'ינג'ר ו/ או השום רק בסוף הבישול.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו