SmartKish_Fly
LiveWell_Fly

מרק עדשים

מאת: אבא גיל, בית אוכל אורגני
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

מרק עדשים

מצרכים:

700 גרם עדשים כתומות
300 גרם עדשים ירוקות
את העדשים משרים ללילה בקערה עם מים (אחרי שטיפה הגונה)
5-6 בצלים קלופים
7-8 שיני שום קלופות
1/2 כפית ציפורן טחון
2 כפות כורכום
2 כפות מלח ים
2-3 כפות מיץ לימון
כ-4 ליטר מים
150 גרם אורז מלא

הכנה:

מבשלים את הבצל והשום בסיר עם המים ולאחר שהם מתרככים, טוחנים בבלנדר סטיק.
מוסיפים את העדשים, האורז, הכורכום והציפורן ומבשלים עד לריכוך העדשים. מוסיפים את המלח והלימון ובתיאבון

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו