מרק עגבניות טבעוני בבלנדר
מאת: יעל שרון רחמנוב - נטורופתית מטעם חברת Nutribullet
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק הוא אחד המאכלים המזינים ומומלץ מאוד לשלבו בארוחות כשגרה.
עם תחילתו של הסתיו, יעל שרון רחמנוב, נטורפתית מטעם חברת Nutribullet, משתפת אותנו במתכון קל ובריא למרק עגבניות טבעוני.
למתכוני מרקים נוספים:
מתכון למרק עגבניות טבעוני
מרכיבים:
2 קופסאות שימורים של עגבניות מלאות ללא נוזלים
1 בצל צהוב מקולף
1/2 1 כוס אגוזי קשיו
3 כפות שמן זית משובח
2 כוסות מרק ירקות עם נתרן נמוך
1/2 כפית מלח סלרי
הוראות הכנה:
הכניסו את כל המרכיבים לפי הסדר הרשום לבלנדר וכסו במכסה הכד.
הפעילו את הבלנדר ב-LOW .
לאחר שהחומרים מעורבבים הגבירו את המהירות ל-HIGH עד לקבלת מחית מלאה (בערך דקה).
העבירו את המרק לסיר קטן על הכיריים וחממו בחום בינוני עד לטמפרטורה הרצויה.
הגישו עם תוספות כרצונכם