מרק מלון, קוקוס וטרגון
מאת: איילת בוקר נווה, המטבח הטבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק מלון, קוקוס וטרגון
המצרכים הדרושים:
2 מלונים בשלים, עדיף מזן שרנטיה – עם פסים ירוקים ו"בשר" כתום
חצי כוס מיץ לימון
רבע כוס דבש
2 כוסות חלב קוקוס
חופן עלי טרגון
חופן עלי נענע
מעט אגוז מוסקט מגורד
אופן ההכנה:
מחצי מלון: חורצים כדורי מלון קטנים בעזרת כף פריזייאן – מניחים בצד.
את יתר בשר המלונים מניחים במעבד מזון או בלנדר טוב ומוסיפים את שאר החומרים.
טוחנים היטב ומתקנים טעם אם צריך בעזרת לימון ודבש.