מרק גזר וג'ינג'ר
מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק גזר וג'ינג'ר
(3 מנות)
11/2 כוסות גזר קצוץ לקוביות קטנות
1 כף מיסו לבן
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 שן שום
2 כוסות מים
הכנה:
להניח 3/4 כוס גזר בקערה.
לאחד את יתרת הגזר עם יתר המרכיבים בבלנדר ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.
לצקת את התוכן על הגזר הקצוץ.
מרק סלרי ואבוקדו
(2 מנות)
4 גבעולי סלרי קצוצים
כוס מים
1 אבוקדו קטן
מיץ מלימון אחד
חופן עלי כוסברה קצוצים
מלח ים אטלנטי
הכנה:
להניח את הסלרי הקצוץ בקערה. לאחד אל יתר המרכיבים לבנדר ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.
לצקת מעל הסלרי ולהגיש