Bari15_Fly
Jeliat_Fly

מרק גזר וג'ינג'ר

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

מרק גזר וג'ינג'ר

(3 מנות)

11/2 כוסות גזר קצוץ לקוביות קטנות
1 כף מיסו לבן
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 שן שום
2 כוסות מים

 

הכנה:

להניח 3/4 כוס גזר בקערה.
לאחד את יתרת הגזר עם יתר המרכיבים בבלנדר ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.
לצקת את התוכן על הגזר הקצוץ.

 

מרק סלרי ואבוקדו

(2 מנות)

4 גבעולי סלרי קצוצים
כוס מים
1 אבוקדו קטן
מיץ מלימון אחד
חופן עלי כוסברה קצוצים
מלח ים אטלנטי

הכנה:

להניח את הסלרי הקצוץ בקערה. לאחד אל יתר המרכיבים לבנדר ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.
לצקת מעל הסלרי ולהגיש

 

לאתר הבית של נירה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו