עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך הימלאיה תרחיץ פנים טבעי ללא סבון נים וכורכום סדרת מערכת החיסון של נייצ'רספרו תכנית המלוכה טורבו לחיטוב וירידה במשקל פרי גוג'י ברי טרי, שתילי גוג'י ברי מולטיויטמין מתוגבר לסיוע בחיזוק והתחדשות השיער פרוטקטינול בנוסף אולי תאהב/י טיפים לניקיון הגוף והנפש לקראת חג החירות דרכים טבעיות לשחרור הגוף מהשפעות מתח מתמשך עוגת וניל ופירות העונה ללא גלוטן רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו