עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך משקה ארוניה וחמוציות אורגני, הפתרון המושלם לדרכי השתן No Filter קורס לשינוי הרגלי אכילה ליווי קבוצתי לאורח חיים בריא רומלאיה ג’ל להקלה טבעית על הכאב IRON MAX בנוסף אולי תאהב/י השמן שמחזיר את הניצוץ לזוגיות הצורה המפתיעה בה אנטיביוטיקה פוגעת במעי 3 מתכוני לביבות עם טוויסט רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו