עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך ORGANIC CURCUMIN EXTRACT תכנית המלוכה בהתאמה אישית ריטריט לניקוי רעלים ב-Yonik farm ליווי אישי לאורח חיים בריא צ'קליסט למזווה לחג G.I.Balance בנוסף אולי תאהב/י לביבות אפויות של בטטה ודלעת עם טחינה הפטרייה שמאזנת את הגוף בעידן של חרדה וחוסר שינה חשבתם שזה בריא? הסדנה שגילתה לנו איפה באמת מסתתר הסוכר רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו