עמוד הבית > כללי > מי מפחד מחלב לא מפוסטר? מי מפחד מחלב לא מפוסטר? מאת: סאלי פאלון זמן קריאה: < 1 דקה מדוע חלב לא מפוסטר הרבה יותר בריא מחלב שעבר פיסטור. סאלי פאלון, חוקרת תזונה, עיתונאית, מחברת ספרי בישול ונצר למשפחת חוואים אמריקאית, מסבירה איך זה עובד מוצרים שאולי יעניינו אותך ZERO BACTER תמצית פטריות רעמת האריה – 100% גופי פרי הקולגנים של נייצ'רספרו גלוקוטבע 120 כמוסות תכנית המלוכה טורבו לחיטוב וירידה במשקל EXTRA C - 950MG בנוסף אולי תאהב/י חצילים בלימון בלי טיפת שמן "כבד את גופך באמצעות המזון אותו אתה צורך ולמד להקשיב לו כשהוא מדבר אליך" ד"ר עדיאל תל-אורן – התזונה שמחזירה אותנו לטבע רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו